Back to the west coast

japp, denna helgen skulle jag hem, hem till västkustens fina vatten och denna gången var det havsöringen som låg i sicktet samt lite hummerpremiär. jag och jacob(prylfiskarna) har varit splittrade en längre tid vilket är rörande. nog om våran speciella relation detta är ju faktiskt en fiskeblogg...vi skulle iallfall u och fiska havsöring med klasskompisen Johan från Grebbestad. jag och Jacob som ofta fiskar havsöring nära hemma beslöt oss för att ta en tripp norr över till Johans hemmavatten.
vi gjorde i årdning prylarna och började fiska.



När vi kommer ner till vattnet ser vi att vattnet är klart, väldigt klart. vi förstår att fisken inte kommer bli lättlurad.
Det börjar trögt i någon halvtimme tills johan krokar en lite fisk, en fisk - en tappad fisk.
Vinden är stilla, nästan blegg på sjön men fisken är relativt oskygg då det vakar några meter ut från platsen där vi står. Hugg, fisk! skriker Jacob, springer dit, plockar fram kameran och fotar lite.

        

jo! det var så klart vattnet den dagen... tobydraget var det som levererade bäst, viking herring var också duktigt som många gånger förr.



Drillning:)

        

Dagen fortsatte ganska trögt för att vara västkusten men en fin dag med fina bilder med ett gött gäng. / jonas




Kommentarer
Postat av: Mamman

Hej

Kul att få se och läsa lite om era fiskeupplevelser. Blir själv lite sugen på att fiska igen när man ser de fina bilderna.

Ha det bra!

2010-10-02 @ 13:55:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0